Ex banquer convertit a pagès vocacional. És qui gestiona el dia a dia del Celler, qui posa la cara a la majoria de tastos i activitats, i qui contesta al telèfon si el porta al damunt. L'home tranquil. La seva simpatia és un món a part.
Ramon
No se sap mai si està a l’Hotel Pessets o al Celler Batlliu. L'home més buscat des de la desaparició de Hamprey Boggart. Sommellier sense cartera, artista vocacional i escriptor de panfletos i slogans frikis. Li agrada tant el vi que es va posar en això perquè no li'n faltés mai.
Guillem
Enginyer agrònom transformat en tècnic de promoció econòmica local. Va nèixer amb pèl però el va perdre pel camí i avui llueix una calva molt enllustrada. Si no fós per ell viuríem en una anarquia completa. El seu rebost particular és una mina de tots els nostres vins.
Aleix
Economista, amb una joventut de números i borsa, i actualment convertit en cuiner estrella del Cafè Pessets de Sort. Persona de contrastos: hippie-yuppie, anarco-capitalista, tranqui-radical… No es caracteritza per la presa de decisions ràpides però les seves aportacions sempre són decisives.
Los Ramones
Dominicanos de naixement però pallaresos adoptius de pura raça. Els vins del Celler Batlliu són sang de la seva sang i la vinya és el seu camp de batalla. Cuiden cada planta com si es tractés d'un fill seu. Són uns gentlemans amb l'aixada a la mà, i el terror de totes les dones.
Patri i Pep
Enòlegs que no anòlegs. En saben tant de vi que quan venen al Celler ningú gosa obrir la boca i les seves paraules són per a nosaltres paraula de Déu. No saben massa bé d'on són perquè no paren mai quiets enlloc, però tots tenim clar que el seu món es diu vitis vinifera.